Förberedelser inför nästa säsong

Ännu en sommar till handlingarna men vi ligger inte på latsidan för det. Förberedelserna för nästa års högsäsong är redan i full gång – vi ligger definitivt inte på latsidan! Först och främst handlar det om restaurangerna och stugorna. Stugorna drog vi ju igång på allvar förra sommaren och i år gick uthyrningen också riktigt bra. Vi fick dock en del synpunkter på olika saker som vi kan förbättra – speciellt då vad gäller möbleringen, där ett antal kunder inte direkt var missnöjda, men påpekade saker och ting som skulle kunna förbättras. Vi har tagit kritiken till vårt hjärta och ska göra allt vi kan för att bättra oss till nästa år, även om det kommer att kosta en del pengar. Det är ju aldrig fel att investera i våra gästers trivsel.

Ett av klagomålen gällande de större stugorna var att de bord som fanns var för små. Vår tanke var att vi ville spara på utrymmet så mycket som möjligt, men där tänkte vi nog lite fel. Ett hyfsat stort bord är praktiskt på många sätt och vis, så sådana har vi nu införskaffat. Vi kollade in fina soffbord på Inside möbler för att se om något av de möjligen skulle passa. Vi ville ha ett som kändes lite mer rustikt så att det skulle kunna passa in i stugorna som ju definitivt har en lite gammaldags stil. Det fanns några stycken som passade in på den beskrivningen så i slutändan valde vi det som kändes mest praktiskt.

Alaska soffbordResultatet? Det blev att vi köpte in tre stycken exemplar av detta soffbord, Alaska. Väldigt fint i massiv ek och det passar utmärkt in i den övriga inredningen. Vi är säkra på att våra gäster kommer att uppskatta dem mycket vilket rättfärdigar kostnaden för att köpa in dem. Inte så att de var så dyra, men det fanns definitivt flera olika alternativ som var billigare. Men om någonting är värt att göras så är det värt att göras bra.

Vidare möbelinvesteringar vi gjort i stugorna är att köpa in stolar till dem. En stol till de mindre upp till tre stycken för de större. Det är också en sak som det klagats en del på – för få eller inga tillgängliga stolar. Ett ganska så självklart klagomål, men något som vi missade i och med att stugorna ju främst är tänkta att sovas i – större delen av dagarna är tänkta att spenderas på annan plats. Riktigt så blir det ju inte i verkligheten, med mer tid i stugorna än vi tänkt och då är ju självklart stolar någonting som är användbart.

Här valde vi att köpa in ett antal enkla men ack så praktiska och klassiska pinnstolar. Varför krångla till det mer än nödvändigt? Vi införskaffade också ett antal dynor till dem för att göra det bekvämare att sitta på dem. Detta blir den sista investeringen vi gör i stugorna för den här gången och vi hoppas det är tillräckligt för att de ska få högsta betyg nästa år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *