På väg uppåt

Som ni redan vet så har vi haft ganska massiva problem med vattenskador på campingen. Det har inneburit mycket problem, både för oss och campingssugna gäster. Dock har själva campingplatserna inte varit utsatta, utan det är framför allt många av våra stugor som har drabbats. Lyckligtvis så är den värsta av tiden förbi, vi har återigen kunnat öppna stugorna för våra gäster, och det känns alldeles underbart. Vi har också börjat på att sätta in ny inredning, och det gäller faktiskt allt. Från sängar och soffor till nya badrumsmöbler. Men det är inte riktigt klart än, det är ytterligare detaljer som det ska putsas på. De ska vi börja ta tag i nu!

Det lilla vackra

Våra campinggäster som bor i våra stugor ska kunna ha de optimala förhållandena tycker vi. Därför vill vi vara noggranna, och ska vi vara helt ärliga så är läget aldrig bättre än nu. Tidigare så var många av våra stugor i ganska låg standard, och vi har länge haft en önskan om att göra om dem så att de blev finare och bättre. Dock så har vi aldrig riktigt kommit till skott med dessa renoveringar, det har liksom kommit annat emellan som gjort att vi prioriterat bort sådant som inte är akut. Med vattenskadorna blev läget istället akut, och det betyder att vi var tvungna att ordna det, oavsett om vi ville eller inte. Så det i sin tur gjorde att renoveringarna kom igång, och slutresultatet är närmast hotellstandard, vilket vi är mycket glada för!

Men så till detaljerna. Vi håller för fullt på med finsnickeri, måleri och liknande, och kollar även in diverse tyger för att göra våra rum riktigt mysiga att spendera tid i. Vi vet vilken effekt tyger kan ha på känslan av ett rum, och vi vill inte heller ha det där sterilt avskalade som man kan se på många hotell. Här ska det vara mysigt, intimt och gärna kännas lite trångt. Då är det som bäst för en campingstuga. Därför har vi kollat tyger till sängar, möbler, kuddar, handdukar och gardiner. Just gardiner har varit speciellt roliga att jobba med, eftersom att det är ett område där vi känner att vi kan sväva ut lite och våga mer. Därför gillar vi olika tjänster på nätet där man kan beställa gardiner online. Det perfekta är att kontakta några som har ett stort lager, och samtidigt kan göra klart allt med mått och liknande. Därför valde vi att beställa våra gardiner från www.textilgallerian.se, och är du sugen på liknande lösningar så kan vi varmt rekommendera dem!

bedroom-690129_640

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.