Öppet igen efter vattenskadorna

Som ni vet har vi haft det stängt under året på grund av renoveringar. Vi åkte på en ganska omfattande vattenskada som vi har arbetat med nu under hela 2016, men nu har vi öppnat igen för alla våra gäster och vi kan inte beskriva med ord hur glada vi är över detta! Vi har fått in våra första bokningar och längtar som ett barn efter julafton efter att få komma igång med verksamheten igen.

Upprustade boenden
I de stugor som skadades värst har vi nu uppgraderat med nya och fräscha möbler till ert nöje. Vi har fått in massvis med offerter och önskemål från olika firmor, men vi ville själva leta reda på den stil som vi önskade så vi var ute på nätet och jämförde lite olika företag. Utifrån de omdömen vi hittade så blev det trademax som fick leverera möblerna. Det var varierade omdömen, och så är det ju alltid på nätet – men vi gick själva in och kollade på trademax.se för att få en egen uppfattning och vi gillade ändå det vi såg.

tuga säng

Såhär fint kan ni ha det i stuga 12!

Sovrummen blir lyxigare
Utöver den vanliga renoveringen bestämde vi oss för att lägga lite extra krut på sovrummen i de större stugorna. Där fick vi nämligen ett grymt erbjudande på sängramar på www.trademax.se som vi bara inte kunde tacka nej till. Så för de som vill njuta lite extra av sitt boende tycker jag att ni hör av er eller skriver i bokningen att ni önskar dessa stugor. Ni kommer inte att ångra er, vi lovar.

Övriga nödvändigheter
Dessutom har vi inhandlat en del andra nödvändigheter till samtliga boenden, och till de gemensamma utrymmena för er som bor på campingen i tält och husvagn också.

  • Hårfönar
  • Mikrovågsugnar
  • 32 tums TV i samtliga stugor
  • En gemensam 42 tums TV i ”samlingsrummet”
  • Nya tallrikar/muggar/bestick
  • Nya mattor

Med allt det nya önskar vi alla gäster välkomna åter till oss här på Flasjöstrands Camping där vi kan erbjuda ett nyare och fräschare boende med en helt annan standard än innan. Låt inte hösten lura er att stanna hemma, utan ta vara på de fina hösthelgerna också för att förlänga sommarkänslan. Det finns massvis med aktiviteter att hitta på, om så bara för en helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.