Om oss

campingFlasjöstrands Camping är som sagt en mycket gammal camping, men det har inte varit guld och gröna skogar hela tiden. Faktum är att det hela startade som ett kollektiv där ett stort hus stod som boende åt en mängd olika familjer. Många av dem var arbetslösa och eftersom att huset kom med stora ägor så gjorde man vad man kunde för att dra in pengar till hushållet. Människor fick tälta och bo bäst de ville på ägorna mot en liten summa pengar och det gjorde att familjerna gick runt och kunde leva ett tämligen gott liv.

När då flera av familjerna tillslut flyttade ut från byggnaden beslutade de två kvarvarande att de skulle satsa på en camping i området. Ryktet fanns redan där att man billigt kunde slå sig ner på området, dessutom lyckades familjerna tjäna ganska bra på att bjuda sina besökare på hemlagad mat, vilket var en ytterligare anledning till att intresset växte för varje år som gick.

Det som idag är den stora huvudbyggnaden, där kontor, reception och restaurangerna finns, är det gamla huset som dessa familjer levde i. Familjerna driver fortfarande campingen än idag och även om det tog ett bra tag innan verksamheten verkligen kom igång så har familjerna alltid stöttat varandra, vilket har gjort att campingen överlevt i alla dessa år.

Det är väldigt glädjande att se att Flasjöstrands Camping fortfarande växer och med tanke på den tradition vi har här så gör vi verkligen allt för att människor ska kunna känna sig välkomna till vårt gamla kollektiv. Den kollektiva känslan är något som vi eftersträvar och vi uppmuntrar verkligen våra gäster att umgås med varandra och ta del av varandras liv. Precis som många andra campingar har vi kvällar fyllda med dans och musik, vilket underlättar för människor att hitta den där härliga kontakten mellan varandra.

Flasjöstrands Camping kommer alltid att vara det där vattenhålet som du kan vända dig till när sommaren står i full blom och du verkligen längtar efter att umgås med dina nära och kära samt träffa nya bekantskaper. Vår camping är dessutom fylld med aktiviteter från morgon till kväll, vilket betyder att varken du eller dina barn kommer att ha en tråkig stund här.