Nytt garage för våra gäster

garageNär vi utökade med fler stugor så fanns det förstås också ett behov av att utöka parkeringsmöjligheterna för våra gäster. Förutom den nyanlagda grusparkeringen med laddstolpar för husvagnar och husbilar så slog vi till på ett nytt garage från Lövångers Bygg. Garaget är deras modell med en port, carport och plåttak. Med dryga 60 kvadratmeter yta så tror och hoppas vi att det kommer räcka en bit, även om det såklart innebär att vi bara kan ha några där åt gången.

Ett extra garage är tyvärr allt vi har plats med för tillfället men vi har börjat diskutera med tjänstemän på kommunen, och lite andra privata markägare, om att kanske få arrendera mer mark för att svara mot behovet från våra gäster som blir allt fler i antal (något som vi såklart tycker är mycket roligt!).

Den här byggfärdiga modellen som ni ser på bilden kom med carport vilket fördubblar kapaciteten att låta våra bilburna gäster parkera under tak, och ger också goda möjligheter för både cyklister och motorcyklister att ställa sina fordon skyddat från väder och vind.

Lövångers Bygg står för Norrländsk kvalitet i kvadrat.

Vi är mycket nöjda med hur hela processen gick till – på bara några dagar var garaget levererat och monterat på den förgjutna betongplattan och Mats fick äran att premiärparkera sin bil bakom lås och bom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *