Kontakta oss

Det ska alltid vara lätt att kontakta oss här på Flasjöstrands Camping och eftersom att campingen har vuxit så pass mycket under de senaste åren så betyder också det att vi inte kan hänvisa alla samtal till ett och samma nummer, det blir betydligt enklare för oss att skapa oss en bättre bild av dina problem eller dina frågor om rätt människor som arbetar med det du efterfrågar besvarar dem. Därför finns det lite olika nummer, och mailadresser, som du ska använda dig av beroende på vad ditt ärende är.

Vill du nå oss för bokning eller bara information om hur bokningen går till samt hur beläggningen ser ut så hör du av dig på mailadressen bokning@flasjostrand.se eller via telefon på nummer: 0414-88 34 711

Det går också mycket bra att enbart kontakta oss för information om vilka aktiviteter det finns i området, om hur man eventuellt bokar dem eller bara efterfrågar generell info om när vissa aktiviteter händer eller om Simrishamn som stad. Då kontaktar du receptionen på info@flasjostrand.se eller via telefon på nummer 0414-88 34 712.

Flasjöstrands Camping ligger strax norr om Simrishamn och det är skyltat både från väster, söder och norr om hur du tar dig hit.


    Ditt namn:

    Din epost:

    Ämne:

    Ditt meddelande: