Fredagsmyset i Flasjöstrand

Svenskar är som galna i allt som har med fredagsmys att göra och även vi här på Flasjöstrands Camping tycker att det är väldigt viktigt att anamma traditioner. När beläggningen på vår camping är som störst, alltså under sommarmånaderna, så ser vi till att göra varje fredag till en speciell dag för alla de som vill delta. Vad som händer på dessa fredagar varierar från vecka till vecka, men oftast handlar det om att det kommer någon artist som uppträder, att det anordnas någon form av tävling eller att man tillsammans leker lekar.

Dessutom kommer våra kockar alltid att dra igång grillarna någon gång runt sju på kvällen och kommer till en billig penning att bjuda de som vill på mat. Det finna många alternativ att välja på i vår grillmeny och det grillas allt från fisk till kött med många olika vegetariska alternativ. Vi vill självklart att dessa fredagskvällar ska vara roliga för alla och vi kräver inte att man deltar, men det är ett utmärkt tillfälle att träffa andra campare på området över en bit god mat, en rolig aktivitet med något gott i glaset.

Fredagarna är populära och det är svårt för oss att sörja för alla besökare. Det betyder att vi har ett begränsat antal platser till dessa tillställningar. Man kan på förhand boka via receptionen, och det är först till kvarn som gäller. Dessutom kan man på förhand betala sin matbiljett om man vill. Välkomna att ta del av en av de mest minnesvärda kvällarna här på Simrishamns bästa camping!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *