Fotbolls-VM för sportintresserade

Vi ser givetvis fram emot sommaren och alla gäster som kommer att besöka oss. Vi tror och hoppas att sommaren kommer att bli minst lika fin som den var förra året för då finns det goda möjligheter att vi på nytt kommer att slå vårt besöksrekord. Det vore en underdrift att säga att det går hyfsat bra för vår camping just nu och eftersom att vi känner av att många människor njuter av tillvaron här så vill vi kunna göra det ännu bättre!

Som de allra flesta vet så kommer en av världens absolut största idrottshändelser att äga rum nu till sommaren. Det är dags för fotbolls-VM att spelas i Brasilien och för människor som campar kommer det att bli ganska svårt att följa händelserna i Sydamerika. Många reser utan tv och med tanke på att vi vet vilket stort fotbollsintresse det finns i Sverige så ville vi göra någonting åt det. Under tiden som fotbolls-VM pågår kommer vi att ha en storbilds-TV uppställd på en av fotbollsplanerna där vi varje dag visar en match. För de som funderar på tidsskillnaderna så behöver ni inte vara oroliga, matcherna spelas, svensk tid, på eftermiddagar och kvällar, så det kommer inte att vara någon stor tv som lyser upp natten och inget ljud som stör sömnen hos våra besökare.

Vi hoppas såklart att detta kommer att uppskattas av våra besökare. Om inte annat så kommer det i vilket fall att uppskattas av oss som jobbar här! Ett fotbolls-VM är ju trots allt alltid ett fotbolls-VM.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *