Familjens femkamp

Det är alltid roligt att tävla med och mot varandra och vi här på Flasjöstrands Camping vet om hur mycket det kan göra för en semester om man får ha roligt tillsammans. Att dessutom tävla tillsammans för att eventuellt stå som segrare är en härlig känsla, speciellt om man gör det som familj eller med ett gäng vänner. En av våra femkampstävlingar är mest inriktade till vuxna vänner, som antingen reser tillsammans till vår camping eller kanske har träffats på campingen och vill göra upp i den häftiga femkampen.

Men det finns en ytterligare femkamp som är anpassad till familjer där varje gren innehåller olika uppgifter som ska utföras, antingen fysiska uppgifter eller sådana som kräver att man tänker till både en eller två gånger. Denna femkamps grenar är dessutom anpassade efter olika åldrar, så vissa moment i tävlingen kan exempelvis endast genomföras att ett barn, medan andra delar bara kan genomföras av vuxna. Det betyder i sin tur att samarbetet blir viktigt, för den avslutande grenen innebär att ni som familj verkligen måste jobba gemensamt för att lyckas.

Varje vecka koras en vinnare baserat på poäng. Poängen delas ut efter hur väl man genomför de olika grenarna, samt hur snabb man är. Priserna varierar från vecka till vecka, men klart är att det är ett mycket populärt inslag här på Flasjöstrands Camping. Vid högsäsongen så är det inte speciellt konstigt att se omkring 50 familjer som varje vecka tävlar om att vinna det mest åtråvärda pris som finns här på vår härliga camping.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *