De extra detaljerna

När det gäller att sätta den sista touchen på en redan vacker skapelse så är det viktigt att man använder sig av sunt förnuft och inte överdriver utseendet. En inredning som man redan är nöjd med kompletteras bäst av något som är anspråkslöst och nästan anonymt, för skulle man istället satsa på något stort och bombastiskt så kan man räkna med att helheten kommer att påverkas negativt. Trots att man är väldigt nöjd med en inredningslösning så är det kanske så att det saknas vissa delar, framför allt inredning som också kan ge funktioner. Ett utmärkt exempel på det är vägglampor, och det är vårt senaste tillskott till våra olika byggnader. Vi har satsat stort efter vattenskadorna, och nu är det dags att göra klart det sista. Vägglampor kommer att bli en av de sista som vi lägger till i inredningen, för vi är mycket nöjda med hur långt vi har kommit hittills.

Små, nätta och effektiva

De vägglampor som vi primärt har varit ute efter är sådana som ska sitta i anslutning till våra stugors sängar. Detta för att vi ska kunna erbjuda våra gäster ett lätt sätt att ha en nattlampa, om man skulle vilja läsa en bok, bara ha lite mysig punktbelysning eller ha en lättillgänglig lampa om man skulle behöva gå upp mitt i natten. Vi var fast övertygade om att dessa lampor måste vara av den mindre sorten, för vägglampor som är stora skulle definitivt ta över alldeles för mycket. En liten mysig stuga skulle med andra ord känna rejält trång om vi hade satsat på stora vägglampor.

Vi har tagit för vana att kolla på nätet när vi handlar till våra byggnader. Det är helt enkelt mycket lättare så. Det gör att vi kan sitta helt för oss själva i våra lokaler och alltid har lättillgängligt till våra gäster för service och hjälp. Vi behöver med andra ord inte lämna campingen för att vi ska lösa vår inredning, utan behöver bara sätta oss på kontoret, surfa in på nätet och söka reda på den butik online som kan erbjuda oss det som vi behöver.

Den här gången var det vägglampor som stod på agendan, och det blev ganska naturligt att vi landande hos http://www.chilli.se. De har en sida som verkligen kan erbjuda mycket för den som är kräsen, och det är precis det som vi känner att vi kan kosta på oss med att vara. Genom ett väldigt bra utbud så blir det också lätt att hitta mycket som man gillar, vilket gjorde att vi fick genomföra en omröstning här på campingen för att fatta ett beslut. Vi var alla rörande överens om att alla byggnader skulle ha samma vägglampor, och med ett väldigt tajt resultat av omröstningen så lyckades vi till slut landa i ett val. Nu sitter de alla på plats i våra stugor och vi är väldigt nöjda med resultatet!

Det här var läckert, men riktigt så klassiskt blev det inte

Det här var läckert, men riktigt så klassiskt blev det inte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.