Boende

stugaSom alla campare vet så finns det många olika boendeformer som man kan bo i när man väljer på de större campingarna. Det är ganska skönt att faktiskt ha lite alternativ att välja på då det i vissa lägen kanske inte passar eller att man helt enkelt bara vill ha en liten förändring för en kort stund. Flasjöstrands Camping kan erbjuda dig de tre klassiska sätten att campa på, helt beroende på vad du efterfrågar.

Tältplats

Att hyra en tältplats är kanske det mest klassiska av sätt att campa på. Det är något som man kan göra i princip var som helst, och det ger en härligt genuin och äkta känsla. Närmare naturen än så kan man praktiskt taget inte komma, det är endast ett tunt tyg som skiljer dig från att i princip ligga under en härlig stjärnhimmel en varm sommarnatt. Ett tält är ett väldigt smidigt sätt att bo på, det är väldigt praktiskt och lätthanterligt och det behöver inte ta många minuter att få upp när vanan sitter. Våra tältplatser är många till antalet och det går i princip alltid att få plats med några fler på våra vackra tältgator. Kontakta oss för att veta mer om tältande.

Husvagnsplats

Det finns gott om platser för husvagnar på Flasjöstrands Camping men det gäller ändå att höra av sig i god tid om man vill säkra just sin plats. År efter år har vi märkt av ett allt större tryck på platserna och efterfrågan på husvagnsplatser har vuxit snabbare än vad vi har kunnat bygga ut fler platser. Det betyder att du definitivt inte kommer att vara ensam med din husvagn och eftersom att plasterna är större än normalt ges det också ett bra utrymme till att ha med sig härliga utemöbler. Husvagnssemestern blir nog aldrig så bra som här hos oss och vill du veta mer detaljer om våra husvagnsplatser så är det bara att kontakta oss.

Stugor

Stugorna på Flasjöstrands Camping är en nyhet. Det är andra året som vi kommer att kunna erbjuda våra gäster en stuga för övernattning och tidigare år var ett test för att se hur stort intresset var. Det visade sig vara enormt. Stugorna gick som smör i sommaren och även fast de var ganska gamla så verkade det som att våra gäster trivdes mycket bra. Till i år har vi rustat upp dem samt byggt till några fler. Kontakta oss för att veta mer om stugboendet.