Att göra

minigolfSemester och campingliv är förenat med mängder av aktiviteter, om man så vill. Därför har vi här på Flasjöstrands Camping arbetat mycket med att kunna erbjuda våra gäster många och varierande aktiviteter som förhoppningsvis ska passa de allra flesta. Här nedan ser då några av de mest populära aktiviteterna.

Bad

Inte alldeles för långt från campingen hittar du vår strand. Stranden är en rejäl sandstrand som kan rymma väldigt många människor, dessutom har vi satsat hårt på att kunna erbjuda många olika sätt att spendera sin tid där på. Bland annat finns det flera volleybollplaner och vill man ha äventyr i havet går det mycket bra att prova på våra gigantiska badmadrasser, antingen dragandes efter en båt eller lek i den stora, uppblåsbara borgen ute i vattnet.

Fotbollsgolf

Fotbollsgolf är en relativ ny aktivitet här på Flasjöstrands Camping men samtidigt väldigt populär. Man behöver inte vara expert för att kunna njuta av arton korta hål där syftet är att sparka en fotboll i hål, istället för att använda klubba. Fotbollsgolfen går också att utöva i tävlingsform och kontakta receptionen om du vill veta mer om hur du kan tävla.

Äventyrsbanan

Äventyrsbanan är vigd åt barnen. Mitt i campingen finns det en stor klätterborg där mängder av barn har spenderat många och långa timmar genom åren. Äventyrsbanan har vuxit allt eftersom året gått och är nu ett av de mest uppskattade inslagen på hela campingen. Det är också möjligt att under specifika tider få barnvakt i anslutning till äventyrsbanan, en möjlighet som gör att föräldrarna kan få en stunds egentid med varandra. Ävetyrsbanan är dessutom uppdelad i olika avdelningar, allt från de allra minsta till de större barnen.

Idrotter

Det finns också gott om idrotter du kan prova på här på Flasjöstrands Camping. Förutom beachvolleyboll så kan du också spela fotboll på någon av våra planer eller kanske testa på basket på vår basketplan. Det är egentligen ni själva som sätter gränserna för vad ni vill göra och hur kul ni vill ha det, Flasjöstrands Camping erbjuder er mängder av olika alternativ som kommer att göra att er semester tillsammans blir än roligare.